Jippiii!

Endelig er de mine! Fikk en fantastisk mail her forlenden, fra ei som hadde kommet over Hot Lava sandalene som jeg etterlyste i sommer. Kun et par igjen, som bare ventet på å bli mine. Til - 40% til og med, nesten gratis det!

Da jeg var en snartur innom Oslo i sommer dro jeg til den eneste forhandleren av Hot Lava sandalane som jeg visste om, og jeg husker jeg var i ekstase den dagen. Lykken ble kortvarig når damen i butikken mente de sandalene jeg ønsket meg var et alt for ungt valg for oss "voksne" damer, så hun hadde ikke villet ta dem inn i butikken. WHAT?! Ble litt tatt på senga der og da, for pokker heller, jeg var da ikke for gammal til å ønske meg knall rosa sandaler?! Måtte ta til takke med noen andre Hot Lava sandaler, men det ble liksom ikke helt det samme.

Tusen takk til årvåken leser som tipset meg om at nettsiden "Fantastiske Du" hadde et par igjen, og i min størrelse til og med, for en lykke! Nå gleder jeg meg til sommeren 2015, allerede...


Jeg håper virkelig Hot Lava for fotfeste i Norge etterhvert. Sommerklærne er helt nydelige, friske og fargerike...

Da er han far på vei hjem med kinamat. Foreldremøte i kveld, og det skal bli deilig å slippe å stå over grytene.

Ønsker dere alle en god middag og kveld!

Klem Nina

 

#mote #hotlava

  • Skrevet: 11.09.2014  •  Kl: 15:47  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 4

Emilie-Therese

Skrevet: 11.09.2014  •  Kl.16:03
De var jo kjempe kule! :D

ninaoglivet

Skrevet: 11.09.2014  •  Kl.21:44
Dritkule!!! For gammel? Dama kan gå ta seg en bolle og bli fet i stedet. Makan!! Hadde sagt til ho i klartekst hva jeg mente om henne!!

Linda

Skrevet: 12.09.2014  •  Kl.00:46
De kledde du kjempegodt!:)

Tiina

Skrevet: 12.09.2014  •  Kl.05:59
De er skikkelig kule, tror jeg og må få tak i sånne til sommeren.

Dette blir dyrt Nina hvis jeg bare MÅ kjøpe alt det du anbefaler her:D


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits