God kveld dere.

Ja, da er det ikke lenge siden vi jentene kom inn dørene her med en pizza under armen. Vi ligger som noen slakt i sofaen, og jeg er redd vi sovner her hvis vi ikke snart finner senga.

Rett etter at Mille kom hjem fra skolen, tok vi med oss Pippi og dro i stallen. Der hentet vi inn Vilja fra beite og stelte og red henne på egen hånd for aller første gang. Storkoste oss med det helt til vi satte kursen videre mot Sandnes og Eventyrstien. Jeg har selvfølgelig tatt en rekke bilder av eventen, men det får jeg ha til gode til i morgen.

Jeg er ikke vant til å reke ute hele ettermiddagen og kvelden, men klapper meg selv på skulderen når jeg ser det fornøyde smilet på snuppa. Det har virkelig vært en fin dag.


Da var frøkna i drømmeland...


Ville bare stikke innom en rask tur og ønske dere fininger en god natt ♥

Klem Nina

  • Skrevet: 26.09.2014  •  Kl: 22:15  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits