God morgen skjønnasser, tenk endelig snart helg!

Jeg har hendene fulle med å skape den perfekte Halloween stemningen her i huset til snuppeline kommer hjem fra skolen, for denne dagen feirer vi stort. Som regel er det Bjørn Erik som går rundturen i nabolaget her, men denne gangen er det altså min tur. I mellomtiden håper jeg Pelle er grei og passer døra og gir ut snop til de håpefulle små.

Det siste Bjørn Erik gjorde med ungene før han dro, var å skjære ut gresskaret. Det er alltid hans oppgave, og han elsker å lage litt ekstra rabalder rundt denne tradisjonen. En gang hadde vi et grasskar på hele 18 kg, men i år nøyde vi oss med et lite, småskjeivt et til kun 39,- grunker. Ungene fikk velge design på nettet, og ble vel i utgangspunktet lovet at de skulle få bruke kniven på det selv, men det fungerte ikke. For etter mye: "NEI, vær forsiktig, STOPP", måtte Bjørn Erik ta over, for dette var neimen ikke så lett for små pikehender.

Sluttresultatet ble i alle fall som ønsket. Ekkelt...Jeg måtte selvfølgelig teste ut gresskaret i går kveld når Mille hadde lagt seg. Primaballerina, blir en morsom effekt i kveld!

Ønsker dere alle en finfin fredag!

Skrives seinere i dag, klem

  • Skrevet: 31.10.2014  •  Kl: 07:31  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 2

tujanka

Skrevet: 31.10.2014  •  Kl.08:10
Et mesterverk! :)

karenmarenmette

Skrevet: 31.10.2014  •  Kl.11:46
For ein herleg gjeng dykk er!! Morsomt at dykk er so engasjert i Halloween! Fint at dykk er med ho rundt på runda. Mange voksne som berre sender barna rundt til framande.. Mykje rare folk der ute som inviterer-lokker barn inn til seg osv..


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits