Åhhh, kjære dere.

Nå venter jeg på at lille Mille skal komme hjem, og det er med tungt hjerte at jeg er nødt til å fortelle henne at bessen har havnet på sykehus igjen og er alvorlig syk. På omtrent samme tid i fjor trodde vi at vi skulle miste han, men han klamra seg til livet og ga aldri opp. Han kjempet seg tilbake og hadde en fantastisk sommer med mamma på hytta i Fredrikstad. Vi var alle overbeviste om at han var kommet over kneika og at vi hadde mange år igjen med den gode gamle bessen vår, men nå er jeg jammen ikke så sikker lenger.

Gutta og jeg har akkurat hatt en lang samtale om at denne gangen så er vi kanskje ikke like heldige. Det ser ikke bra ut, men alle prøvene er ikke tatt ennå så vi har fortsatt et lite håp. Synes så synd på den fine mammaen min som står midt oppi det igjen. Hun er noe av det snilleste på jord, og jeg skulle ønske hun slapp dette.


Hilsen trist Nina

  • Skrevet: 10.11.2014  •  Kl: 16:23  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

karenmarenmette

Skrevet: 10.11.2014  •  Kl.16:37
Huff.. Trist.. Gode tankar og klemmar til deg og dine, Nina..


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits