God søndag morning, kjære dere ♥

Lykken er å våkne skikkelig utvilt, frisk og rask i kroppen og finne ut at eldstemann ligger og sover på sofaen nede. Vi visste selvfølgelig at han kom til Stavanger denne helgen for å jobbe litt, men man vet jo aldri hva Mr. spillopper kan finne på å gjøre en lørdags kveld. Superkoselig at han valgte å finne vei hit. Kan ikke huske sist gang vi alle var samlet, og det skal nytes.

For nå fremover er det ikke sikkert vi kommer til å se Dennis så mye som før, for han har nemlig fått seg jobb i Oslo, Jippiiiijaiijoooooooh! Det blir skikkelig spennende å se hvilken retning livet hans tar nå fremover, og som mamma og pappa sitter vi på første rad og følger nøye med.

Nå skal jeg opp og vekke Mille-mor med kilekyss. Hun fikk være lenge opp i går, dagen før også og har derfor fått sove lenge i dag. Hun er nok utslitt etter alt hun har opplevd de siste dagene, men helgens overraskelser er ennå ikke slutt. Først skal vi i stallen og kose oss med Vilja, men så blir det teater med gode venner og middag ute etterpå. Alt for den lille snuppa vår som fyller 9 år i morgen ♥

Vi har forresten bodd i de nye pysjene våre de siste dagene. Når Cubus kjører 30% på alt natt-tøy, ja da kan man gjøre noen skikkelig gode kupp. Vi jentene elsker å hoppe inn i slike go´dresser, babydresser i voksen størrelse...love it!


Ønsker dere alle en super søndag, nyt den!

Klem Nina

  • Skrevet: 23.11.2014  •  Kl: 10:18  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits