Hjerter, kyss, kliss og klass, men jeg elsker det ♥

Ja, i morgen er det Valentine, og det skal feires. Dette er helgen for voksentid, og den skal nytes til det fulle.

Det er mange som synes dette er noe forbaska tull, at det er noe handelstanden har funnet på, men de om det. Jeg synes det er helt ok med en dag dynket i kjærlighetserklæringer. Det trenger ikke å koste skjorta og ikke trenger man å ha kjæreste for å feire litt heller. Jeg synes dette er en fin anledning til å være litt raus med vennene sine også. Det er ingenting i veien for å skrive noen godord på et kort og gi til den man er glad i. Min bestis Tonje, som forøvrig reiser til Oslo i dag, fikk kort i går. Rett og slett fordi hun fortjener det ♥

Jeg har vært i en boble i flere uker nå, og det har satt sine spor. Mr. Big Love og jeg skal på date i helgen, så jeg trengte en skikkelig boost. Derfor satte jeg kursen strake veien til Avea Klinikken første dag etter at hosteriene hadde gitt seg. Jeg trengte litt egentid, litt selvpleie. 

Jeg har ikke følt meg så bad og lite fresh på leeeeeeeeenge. Det var derfor utrolig kjærkommet å krype under pleddet og hengi seg helt og holdent til flinke Jeanette. Godt å bli stelt for, for nå har ikke kroppen gjort annet enn å være inntullet i pledd, godt planta ned i sofaen foran peisen. Ikke særlig bra for min allerede tørre og stressa hud.

Glycol peeling/partypeeling var derfor som skapt for meg denne gangen. Behandlingen ga meg en umiddelbar virkning etter bare 30 minutter. Huden ble jevnere og fastere og det beste av alt, den glødet. 

Nå er jeg klar for en romantisk date! Vi tyvstarter Valentine-feiringen og legger oss inn på hotell om ikke så alt for lenge. Helgen skal nytes ♥
Dette er den perfekte Valentinegaven fra han til henne. Eller kanskje "from myself to myself"? Behandlingen til 990,- gir ingen sosiale begrensninger. Den kan utføres samme dag som du har en spesiell avtale. Ring gjerne Avea klinikken for timebestilling på 51800100 eller send dem en e-post post@avea.no.

God helg kjære dere, nyt den!

Klem Nina

  • Skrevet: 13.02.2015  •  Kl: 08:49  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 2

Klinkekuke

Skrevet: 13.02.2015  •  Kl.15:11
Veldig fin blogg! Besøk gjerne min også :)

Cecilie

Skrevet: 14.02.2015  •  Kl.23:42
Kosa dere. Dere er flinke å pleie kjærligheten og det er viktig.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits