God søndag kjære dere!

Nå sitter jeg og smiler fra øret til øret, for guriland for et fyrverkeri av en fest vi hadde i går! Melodi Grand Prix er og blir årets høydarer! I hvert fall i for den fargerike gjengen vår ♥

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når mine kjære venner Simone og Brede inviterer til fest. Det er full rulle fra begynnelse til slutt. Vi møttes allerede klokken seks, og da var det bare å sprette korken på Peach Canei flaskene og nyte alle de gode MGP slageren som kom som perler på en snor over høyttaleranlegget. Jeg blir like overraska hver gang over hvor mange gamle sanger jeg egentlig kan...eller blir jeg egentlig det? Nope, jeg er flaska opp på det her, og ELSKER det!

Er det en dag man kan kle seg opp i finstasen, ja så er det vel denne her. Det glitret i alle kriker og kroker og løsvippene, boaene og flaggene var selvfølgelig funnet fram. Det ble danset, sunget og ikke minst spilt instumenter. Herrejemeni, hvor kult er det ikke at folk har med seg trompet på fest da dere?!

FANTASTICO!


Wow, for en flott gjeng! You all made my day!

Ønsker dere alle en super dagenderpå dag! Nå skal jeg sette på vinnerlåta fra Sverige som var überbra og gjøre meg klar til atter en koselig dag i stallen.

Klem Nina

 

#mgp

  • Skrevet: 24.05.2015  •  Kl: 11:06  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 2

Navn

Skrevet: 24.05.2015  •  Kl.11:44
Hørtes ut som en megafest🎉😃Så toppers ut🎉😃🇳🇴

MariaExpressen

Skrevet: 25.05.2015  •  Kl.13:32
Så moro da!! Vi hadde mgp kos hjemme med litt boaer og sånn. Vi heide på Måns og noen gledestårer kom da han vant.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits