Hallaisen dere!

Da var vi på plass på Borestranda og festivalen Lydbølger! Takk gud for at vi var tidlig ute sånn at jeg klarte å smiske til meg å få kjøre helt inn til plassen vår, for vi har med alt, absolutt ALT!

Selv om vi ligger i telt, så er jeg godt vant til Poppe-luksusen. Han far lar meg ha med meg det meste, så det er kanskje ikke så rart at jeg faktisk elsker campinglivet. Ække så sable vanskelig når teltet blir satt opp i en fei og senga reid opp for meg...

Nå venter jeg på venninnen mine, som jeg forhåpentligvis klarer å holde av teltplass til. Det begynner å komme en del folk nå, fine folk og ikke minst kjentfolk, så nå spretter vi øllen og lener oss godt tilbake mens vi ser de jobber. Neida! Jeg har allerede "lånt bort" han far en gang til kvinne i nød. Dyktigste teltbyggeren ever!
 
Sjalabais dere! Vi skrives underveis!

Klem Nina

 

#lydbølger2015 #festival

  • Skrevet: 16.07.2015  •  Kl: 14:06  •  Kategori: Lydbølger2015  •  Kommentarer: 2

Tiina

Skrevet: 16.07.2015  •  Kl.14:09
Fantastic! Wish i was there!

Navn

Skrevet: 16.07.2015  •  Kl.16:58
Fantastisk. Åsså brødskive med kaviar og majones. Mine kind of luksusliv. Kos dokke masse. 😃


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits