Kort inn på fininger!

I går var det duket for knallfest med Turboneger. Bjørn Erik og nabogutta her stasja seg opp i kjent stil. Rød leppestift og glitter herfra til månen og tilbake gjen. Jeg tror ikke det er et eneste menneske som våkner uten glitter på campen i dag. Til og med ørepluggene mine var fulle når jeg tok dem ut i morges.

Lydbølger er nok den minste festivalen jeg har vært på noensinne, helt unik. Det er som å være på intimkonsert, og dere kan tro det var litt av en opplevelse å få oppleve Turboneger. Gutta rocka som aldri før, og ga oss som var tilstede en opplevelse uten like. Loved it!

Frøken Thorsen, som forøvrig omtrent ikke kunne se et øyeblikk der pga alt gliteret i og på øya, hoppa og dansa seg god og svett, og som vanlig var kameraet med!

Enjoy!


Nå pissregner det utenfor teltveggene her og jeg tror Bjørn Erik er ute hver bidige halvtime og sjekker pluggene så vi ikke blåser bort, men vi griner ikke av den grunn. Nå er Monica på besøk og vi kjører Backgammon og...øl så klart.

Ønsker dere alle en superduper lørdag!

Klem Nina

 

#lydbølger #turboneger

  • Skrevet: 18.07.2015  •  Kl: 13:31  •  Kategori: Lydbølger2015  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits