God morgen dere!

I går kom altså han far hjem fra havet. Rakk så vidt å savne han, for han har ikke vært borte så lenge, men gud så deilig det var allikevel å krype inn i armkroken hans igjen ♥

Mens vi sitter og koser oss med kveldsmaten, printer han ut et ark og legger det foran meg...konsertbillett til Gabrielle, her i Stavanger! Wow! Visste ikke engang at hun skulle komme hit. Jeg er i ekstase, selv om det er hele tre måneder til, thihiii.

Elsker sangene og rytmene til Gabrielle, og det skal bli så kjekt å oppleve henne her i hjembyen, på favorittstedet Folken. En evighet til, men det er alltid kjekt å ha noe å glede seg til. Snill han mannen min altså!
Bildene over tok jeg i Oslo siste jeg var der, en knallkonsert på "Over Oslo" arrangementet. Nå blir det nedtelling til vi møtes igjen.

Nå skal fjellteltet opp i hagen, for nå planlegges det enda en liten tur før skolestart. Sist teltet ble brukt var i Kongeparken på russetreff med Pelle. Vi tar ingen sjanser, så nå skal vi teste om det fortsatt er intakt. Samtidig impregnerer vi det, for Stavanger-været er ikke til å stole på for tiden.

Ønsker dere alle en super fredag og ikke minst GOD HELG!

Klem Nina

 

#gabrielle #folken

  • Skrevet: 07.08.2015  •  Kl: 12:38  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits