God morgen skjønnasser ❤

I dag skal jeg gjennom et beintøft møte. Jeg savner sårt å ha min kjære Bjørn Erik ved min side. Er nok litt bortkjemt ved at han alltid er der, men i dag blir det å manne seg opp og stole på egen dømmekraft og intuisjon. Siden jeg er i fred med å haste ut dørene her nå, blir det kun et "kort innpå" innlegg i dag.

Noen synes kanskje de får nok av "Nina og Co" ved å stikke innom bloggen i ny og ne, men jeg tenkte jeg skulle gi dere muligheten til å bli med meg på andre medier også. Jeg er ikke den mest drevne, det er så vidt jeg henger med i svingene, men har så smått begynt på Instagram og Snapchat. 

Så følg meg gjerne på Instagram som @nthorsen eller Snapchat som ninasprell. Jeg er også å finne på Facebook under Nina Sprell Levende.


Åhhh, jeg ser virkelig fram til å få lagt denne dagen bak meg. Vel, i alle fall første del av den. Det skal bli godt å komme hjem seinere å gjøre i stand til Bjørn Erik kommer hjem i morgen.

Nyt dagen dere!

Klemmer sendes i fleng!   • Skrevet: 16.09.2015  •  Kl: 07:15  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits