Ohh helliga laurdag!

Jeg nevnte jo nylig at jeg plutselig kom over enda flere Bali-minner som jeg ikke har fått delt med dere. Kanskje litt tidlig å savne sommeren, men jeg elsker som så mange andre å mimre og drømme meg bort.

Vi valgte ikke de dyreste hotellene som lå langs strendene når vi var der nede. Vi ville nyte å bo i 4-5 stjerners hoteller, men det ble for dyrt å ha havutsikt. Taxi kostet uansett nada, så det tok oss kun et par minutter å få sand mellom tærne.

Det som var så greit, var at vi alltid var velkomne på besøk på alle disse fancy hotellene. Det var ingen som stoppet oss i å slentre inn dørene der for en deilig lunsj. Det gjorde vi titt og ofte, særlig etter å ha fått tips om hva som virkelig var verdt å besøke. 

Bali har et par superhippe strandklubber, som det er ganske så kult å henge litt på. Jeg ble hypnotisert av å sitte å se på alle disse "superpenerikedeiligemenneskene". Den ene perfekte silikonkroppen i gullbikini dukket opp etter den andre, med speedokjekkassene på slep. Det var et skuespill uten like å se hvordan musklene ble fleksa på vei bort til baren, og jeg var skrekkslaget et øyeblikk der da han ene kisen sklei og holdt på å gå på snørra. Det kan ha vært fordi han var noe i overkant mye smurt inn i olje...

Vi nøyt i alle fall denne luksusen. Slafsa i oss burgere og et par fargerike paraplydrinker, mens vi hadde underholdning rundt oss på alle kanter. Samtidig var det deilig å kunne forlate disse "høypåsegsjæl" folka, meg i utrendy haremsbuske, fortsatt uten BH og min egne snuppeline i den hånda og verdens beste "hunk" i den andre ❤
Nå skal Mille kjøres til stallen hvor fellesfrokost venter allerede klokken 08:30. Hun er på kurs hele helgen med et knippe flotte jenter, og jeg gleder meg til å se henne ri bommer i dag for aller første gang. 

Ønsker dere alle en fab lørdag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen  

  • Skrevet: 26.09.2015  •  Kl: 07:58  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits