Hallaisen!

Noe av det beste med bloggen, er at den får meg opp av sofaen og veldig ofte ut på tur. I går spurte jeg "hunken" min om han ville være med på en runde rundt øya vår på leit etter gode høstbilder. Han sier aldri nei, den snille gode bamsen min, så ut på tur blei det.

Alle årstidene har sin sjarm, og jeg elsker fargene som utspiller seg rundt oss i disse dager. Tenk at vi snart er i oktober og fortsatt finner humlene summende. Utrolig vakkert spør du meg, og ganske så uventa.

Turen rundt hele Hundvåg tar drøye timen når man har meg og kameraet med på slep. Det er en stund siden sist skrotten fikk varma seg opp på denne måten, og det gjorde godt. Håper været holder seg framover nå, så vi får gjentatt dette et par ganger til denne uka.
Må løpe på jobb dere!

Ønsker dere en superduper dag!

Klemmer sendes i fleng!

Nina

  • Skrevet: 29.09.2015  •  Kl: 06:18  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 1

Ingvild

Skrevet: 29.09.2015  •  Kl.09:38
Veldig fine bilder!

Og du ser jo virkelig sprek ut =)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits