Endelig helg, fininger ❤

Starten på dagen ble nokså rotete. Udusja, uten BH og i skikkelige slabbedaskklær, farta jeg ut dørene her rett etter klokka åtte. Fikk det nemlig for meg at det hastet med å få Pippi-luska til dyrlegen. Tidligere har hun blitt kalt inn et par ganger i året for å fjerne tannstein, men av en eller annen grunn har hun falt ut av systemet. Nå luktet ånden hennes skikkelig "hoppetau", og jeg heiv meg rundt for å få gjort det i en fei.

Pippi liker ikke nærkontakt med andre folk. Hun liker ikke å bli løftet opp, men fordi hun er så liten og søt, blir hun veldig ofte utasatt for det. Derfor velger jeg å bli med henne inn til veterinæren når hun skal legges i narkose. Holder henne mens hun blir stukket, så jeg får roet henne ned etterpå. Hun skriker og hyler, stresser altså noe så inni hampen. Det er så vont å se på. 

Jeg var fryktelig redd for henne i dag. Har akkurat hørt om ei som mista yorkien sin under narkose, men den var dobbel så gammel, 8 år. De er litt mer utsatt de små nurka våre, så etter å ha venta en drøy time, klarte jeg ikke å holde meg lenger. Måtte be de gå inn å sjekke henne (følte meg litt som ei gammal skrulle da). Jeg glemte å si at hun ikke liker å bli løfta, så plutselig hørte jeg henne. Skrik og hyl...men denne gangen veldig kjærkommet. Fikk gå inn å hente henne selv, og pakket henne godt inn under genseren min. For de mister ofte litt kroppsvarme etterpå, så hun lille snella der må passes ekstra godt på.

Mille-mor er heller ikke i slaget. Det er vel tiden vi er inni i nå. Så nå pleies husets to små frøkner flittig ❤


Nå er jeg på vei til Sola flyplass med Pelle-mann. Han skal tilbringe helgen med storebroren i Oslo. Så mellom veterinærbesøk og pleie, har jeg pakket inn julegavene til Kristin. Greit å få de av gårde.

Ønsker dere alle en koselig helg!

Skrives ganske snart igjen, klem Nina

 

  • Skrevet: 04.12.2015  •  Kl: 14:12  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits