Halloen darlings 

Nå trodde jeg faktisk at jeg skulle imponere litt ved å redde snuppeline fra å kollapse på flere lufteturen. Det har seg nemlig sånn at Pippi ikke fungerer ute for tiden. Hun har aldri likt å gå med klær, noe jeg heller aldri har ønsket for hunden min heller, men nå kommer vi til kort. Hun blir altså så kald. Kulda fra bakken slår henne helt ut, faktisk før vi har kommet til postkassene her. Hun begynner å sjangle på sine tre bein og detter i bakken. Der blir hun liggende og skjelve på siden, helt til hun blir plukka opp.

Fant derfor ut at jeg skulle gjøre som så mange andre, lage hjemmelaga "sko" til henne. Jeg har nemlig ennå til gode å finne små nok i butikkene. Klippet opp Mille sine alt for små hansker, og tredde de på. Lite populært, og når vi kom ut ble hun stående helt stiv, helt til de små tuppene frøys fast i bakken. Hun trippa regelrett ut av dem...ikke akkurat imponerende, en utrolig dårlig idé av undertegnede.

Må nok se om jeg finner noen gamle slalomhansker i steden. Sy i en strikk øverst og se om de sitter litt bedre. Får sove på det til i morgen, thihiiii, for nå frister ny episode av Greys mye mer.
 

Håper dagen har vært god med dere. Vi skrives i morgen, klem Nina 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 21.01.2016  •  Kl: 21:24  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits