God kveld, kjære dere.

Det er vært en lang dag, og siden jeg klarte å sovne med Mille-mor og våknet nå nettopp, velger jeg nok trappa opp igjen og finner egen seng tidlig.

Jeg gleder meg altså så til å våkne opp i morgen, for da starter min påskeferie. Snill sjef ga meg fri neste uke, så nå skal elleve dager nytes i lag med Mille og Pelle med lange late morninger, hyppige besøk i stallen, kinobesøk og faktisk en liten hyttetur med gode venner. 

Det ble stallbesøk i kveld også. Viggo, den 28 år gamle staute og rolige fjordingen alle er så glad i, lot jentene ri voltige. Spennende utfordrende turn på hesteryggen, som er like kjekt hver bidige gang.Tror faktisk jeg gjør alvor av å legge meg tidlig jeg dere. Pelle har uansett okkupert stua...det er Manu kamp på gang, så her er det ingen vits i å henge.

Vi får heller skrives mer i morgen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 17.03.2016  •  Kl: 22:01  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits