Halloen, fine dere!

Nå har sommeren kommet, og når man bor på Vestlandet, er det helt nødvendig å nyte det så lenge man kan. Vi har vært i stallen i hele dag, mens Bjørn Erik har vært hos venninnen min Monica på "Bjørkeslang" (dere vet jo at jeg bygger skog inne).

Mens Mille-mor red seg en tur, tok jeg med meg Pippi ut på en fantastisk løvetanneng. Jeg og Isabell i stallen, lagde kranser mens vi nøyt alle sommerinntrykkene, som dette året kom litt bardust på. Den kom over natten, and I loooooove it!

Jeg kan altså ikke sitte inne foran Macén, jeg må fortsette å nyte alt ute, så i dag får dere ta til takke med hun bestevenninnen min her ❤

Håper virkelig dere alle er ute å koser dere i finværet. Vi skal grille nå, og rigge det til koselig bak med hengekøye og en haug av puter. Vi får heller blogges mer i morgen...

Smask Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 08.05.2016  •  Kl: 16:12  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 1

Susanna

Skrevet: 08.05.2016  •  Kl.16:45
Nydelige bilder!! :D


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits