hits
Headerbilde

Søndagsidyll...

God mandags morning, kjære lesere.

Dagene vi har lagt bak oss nå, må jo gå inn i minneboka som en av de deiligste og varmeste maihelgene på år og dag. Jeg måtte faktisk arrestere meg selv et par ganger for å ikke klage over varmen, for det dere, er faktisk ikke lov. Vi aner ikke hvor lenge dette vil vare, og er derfor nødt til å nyte hvert sekund.

Akkurat nå ser huset helt bomba ut. Jeg tror jeg har en 5-6 maskiner med tøy som venter på å bli vaska og et kjøkken som bugner av rot, men det får så være. Flokken har kun vært innom for å skifte eller hente seg noe, og det er helt innafor på så fine og travle dager.

For dagene har virkelig vært travle, men allikevel energigivende. Det er et stort privilegium å kunne fylle kalender med så mye kjekt, det er tydelig at hele familien er inne i en god stim. Dagene fremover, må nå planlegge nøye. Jeg skal reise mye, og ha masse besøk, så "kom mai du skjønne mille", er virkelig et faktum.Mille har prioritert mye tid i stallen denne helgen, og i går valgte til og med undertegnede å joine henne. Det ble kun en halvtimes ridning, men mye stell og kos. Varmen tar på både to-, tre- og firbeinte, så det var viktig å ta det litt med ro.

Da skal jeg få på meg noen filler og dra å møte Vibecke. Vi skal gå rundt Stokkavannet, en perfekt start på uken.

Ønsker dere alle en super mandag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Så koselig, fine bilder :)

lisarorvik 09.05.2016 - 10:39Design laget av Silje Lien Design