God mandag, dere!

I går på vei hjem fra Oslo, ble jeg altså ringt opp av to sprudlende ungdommer, nemlig Kristin og Dennis. De er for tiden i Las Vegas og lever ut drømmene sine, og oppi eventyret, gikk altså eldstemannen min ned på kne og fridde til prinsessa si. En strålende fornøyd Kristin proklamerte i gapskratt og glede:"Endelig skal du bli svigermoren min på ekte!"

Ja, tenk det dere! Fineste Kristin skal snart bli konemor, og jeg formelig følte lykken til dem begge gjennom telefonen. Jeg fikk historien bak ringkjøpet Dennis hadde holdt skjult for henne, hvordan han hadde gått ned på kne og hvorpå Kristin selvfølgelig hadde svart ja. For det er jo de to, det har vært det lenge nå, og jeg tvilte ikke et sekund på at denne dagen ville komme.

Nå gjenstår det bare å se når datoen for selve bryllupet blir, og ikke minst hvor de har tenkt å ha det. Jeg vet hvordan de helst vil gjøre dette, og får de det til, blir det like spektakulært som alt annet disse to turtelduene får til. Gratulerer så mye med forlovelsen, Kristin og Dennis! I Love You both!For en gledelig nyhet!

Klem fra strålende fornøyd mamma og snart svigermor

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 06.06.2016  •  Kl: 11:43  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 2

Den Rutete Skjorta

Skrevet: 06.06.2016  •  Kl.18:11
Så moro :) Gratulerer med sønn og svigerdatter :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 07.06.2016  •  Kl.19:12
Den Rutete Skjorta: Tusen takk! Sååå moro <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits