God lørdagskveld, dere!

Jeg har faktisk tilbrakt de to siste timene på sofaen, midt blant hele flokken min...sovende. Været og flere timer i stallen, tok rett og slett knekken på meg, særlig når jeg kom ned nydusja og ble tullet inn i pleddet foran ovnen. På 1-2-3 var jeg vekk, og det var altså så himmels godt.

Mille-mor er ei veldig glad 11-åring i dag. Gipsen kunne fjernes, og det var ikke så ille gærlig å begynne å gå forsiktig på den igjen. Ankelen er fortsatt gul og blå, men hun fikk den da opp i skoen igjen og kunne fornøyd bli med Bjørn Erik og meg i stallen.

Hun har savnet Sol lenge nå, og selv om jeg fortsatt er litt skeptisk til at hun skal farte rundt omkring allerede, får hun selvfølgelig lov. Vi hjelper henne over isholkene, og kjører bilen så nærme dit hun vil, for at hun igjen skal få lov å være en del av fellesskapet.

 

Not nice!


Nå skal jeg karre meg tilbake i sofaen igjen. Det er tross alt snopedag (vel, kremt jeg må innrømme at det har vært det nesten hver dag de siste ukene), og vi skal snurre film. Har begynt på HBO sin nye serie "Big Little Lies", og selv om det var lite action i den første episode vi så i gå, var det et eller annet med disse gale fruentimmene som trigget meg. Tror dette blir bra!

Nyt kvelden videre, dere!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 25.02.2017  •  Kl: 19:57  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits