Hallaisen dere!

Jeg er helt nødt til å vise dere hva flinke mamma har laget til oss. Både Mille, Pippi og jeg har fått rålekre mariusgensere, hvor det tradisjonelle krysset er byttet ut med søte påskekyllinger. Er de ikke flotte?

Jeg er som sagt helt grønn når det kommer til det å strikke, men allikevel elsker jeg å følge med på alt av strikkesider på nettet. Det finnes altså så mange kreative mennesker der ute, og så utrolig mye fint å velge i mellom. 

Mamma har laget mye til oss før i fra mariusboka si, men når jeg så denne morsomme varianten med påskekyllingene, var jeg ikke sein med å legge inn ønkseprosjekter. Så når jula nærmet seg, var gensere, hundegenser, lue og pannebånd i boks. Elsk ❤
 


 

Nå har jeg faktisk gått litt tom for idéer, men ser kanskje at Mille trenger noe mer å boltre seg i når hun er i stallen. Apropos stallen, vi er snart på vei til våre kjære Sol.

Hvordan har deres dag vært så langt?

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.04.2017  •  Kl: 14:24  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 2

kreativemeeg

Skrevet: 19.04.2017  •  Kl.14:38
Å så koselig!! De var kjempe fine! :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 19.04.2017  •  Kl.14:43
kreativemeeg: Takket være disse strikkesidene på nettet, fikk hun tilsendt mønster :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits