Heihei kjære, supre lesere! Hva skulle jeg gjort uten dere?
 

Det er nemlig ingen hemmelighet at det er tungt å blogge for tiden. Jeg står dønn fast i et ganske så tungt sinn, så stakkars Bjørn Erik har tatt musikk på øra og begynt på prosjekter ute i hagen. Selv kan jeg glemme å hjelpe til med helsa jeg har nå, så det planlegges en del forandringer ute både foran og bak, som letter vedlikeholdet. Jeg kunne holde på med hagearbeid i timesvis tidligere, satt faktisk å klipte gresskantene med en vanlig saks, men det er historie. Alle bedene skal bort nå, de skal tettes igjen med belegningsstein, og rullesteinsbedet med stauder i bak, skal byttes ut med hekk i stedet. Nå blir det å satse på fargeglade potter i stedet, og ikke minst alle de herlige flamingoene mine.


Mille har som sagt vært hos vår kjære Hege i helgen, og jeg gledet meg til å se henne komme hjem og se reaksjonen hennes når pappa Bjørn Erik skulle rulle frem den nye sykkelen sin. Han hadde nemlig planlagt å ta henne med på en skikkelig rundtur rundt øya i dag. Dessverre kom Mille hjem full av feber. Ikke helt overraskende, siden Pelle har vært sengeliggende siden fredag. Stakkars snuppeline, hun fikk derfor heller nytt sengetøy på i senga, og ble putta til sengs med en gang. Hun har nemlig en viktig dag foran seg på tirsdag. Da skal skuespillet hun har øvd på i månedsvis fremføres, og det dere kan hun rett og slett ikke gå glipp av. Hun spiller en av hovedrollene, er altså så flink, så uansett form kommer hun til å stille den dagen. I morgen derimot får hun heller bli hjemme. For siden hun allerede har sovet i tre timer nå på dagen, regner jeg med at døgnet blir snudd litt opp ned. Jeg krysser i alle fall alt av fingre og tær for at hun skal bli fort frisk.


 


Undulatene Snow og Sunny var også nødt til å natte tidlig i dag...

 

Jeg er så glad jeg har mer Apocillin igjen fra siste betennelse i huden min, for ikke pokker om jeg kan bli syk nå. For absolutt alle hangler her nå, både Bjørn Erik, Pelle, Linni og Mille så jeg hiver dem inn uten å nøle. For nå er koffertene tatt ned fra loftet, for om fire dager er det tur igjen, "nothing´s gonna stop me now..."
 

Håper helgen har vært god mot dere, smask

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 21.05.2017  •  Kl: 15:50  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 1

Ida Caspara

Skrevet: 21.05.2017  •  Kl.18:59
Huff, kanskje en "sommerforkjølelse" som er i kommingen. Som du sier mange hangler rundt forbi nå. Ønsker god bedring til pasienten <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits