Wow, for en kveld!


Hvis dere noensinne skal til London, så sjekk ut om "Ultimate Power" skal opptre på fantastiske "Electric Ballroom" i Camden. Det er det mest ultraharry konseptet jeg har opplevd ever, men fyttikatta så morsomt. Bjørn Erik og jeg plumpa borti dette sist vi gang vi var her i London, og det var full klaff for jentene mine også.


Dette er en mimrekveld for rock listelåter fra 80-tallet, og hallo dere, hvem digger vel ikke det? Den ene høydaren etter den andre blir servert som perler på en snor, og stemningen går rett i taket. Vi klarte å haie til oss både luftgitarer og saxofoner, og til og med en mikrofon kom vår vei. Folk var elektriske, og jeg har aldri opplevd makan til allsang før. Et par ganger der rant faktisk tårene også...av nostalgisk glede.


Dette dere, er så absolutt et "must" hvis man år muligheten. Peace, love and Rock´roll, hva mer kan man ønske seg?


  

Nei, nå må jeg se å få liv i jentene her, for vi har faktisk spennende ting på agenda i dag også. See you all later!

 

Hugs and kisses from London

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 27.05.2017  •  Kl: 13:01  •  Kategori: London  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits