God morgen ❤


Da var snuppeline sendt avgårde til skolen, glad og fornøyd. Torsdager er best, for da øyner hun ridetime med Helle i kvellinga. I tillegg, synes hun det er ekstra stas at epletreet hun fikk i dåpsgave endelig produserer epler igjen etter hele fire år hvor det har vært helt tomt. Jeg trodde først det var fordi vi klipper det ned til en liten buske hver høst og vår, fordi jeg ikke vil at det skal bli så alt for stort for vår lille hage, men der tok jeg altså feil. 


Noen har fortalt meg at epler er farlig for hester, eller kjernen i midten mer presist, er det noen som kan bekrefte det? Jeg forsøkte et lite goggle-søk, men ble ikke klokere. For sikkerhetens skyld, deler vi det opp til Sol nå, og fjerner kjernen, men jeg hadde satt stor pris på tilbakemelding på dette hvis noen har peiling på dette.


Noen hadde nok gledet seg til innlegget rundt "the grand finally" i helgen, men jeg har hele 400 bilder å gå igjennom fra dagen og synes de fortjener en real gjennomgang. Så da dere, for dere ta til takke med stoltheten min Mille i steden ❤

 

Nyt dagen og alle høstfargene rundt dere, og vit at jeg setter utrolig høy pris på dere ❤


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#familie #barn #høst #mammablogg #hverdag

  • Skrevet: 14.09.2017  •  Kl: 08:33  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 4

hverdagslivetivollen

Skrevet: 14.09.2017  •  Kl.09:37
så flotte bilder av en fornøyd jente :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 15.09.2017  •  Kl.14:25
hverdagslivetivollen: Tusen takk, ja hun er ikke vanskelig å blidgjøre <3

Marianne

Skrevet: 14.09.2017  •  Kl.10:13
Heia Nina å lesa om Mille e alltid kjempe kjekt e utroligt gøy å fylla m på kverdagen nas. Har alltid fjerna kjernene i eplene når eg sko gi eple te hestene (hadde hest på for når eg var 12-15 år)

Store knib

Nina Sprell Levende

Skrevet: 15.09.2017  •  Kl.14:24
Marianne: Tusen takk, vi har begynt med det vi også nå :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits