hits


God torsdag, dere ❤


Ryddeprosjektene mine pågår i det uendelige, det ene tar det andre. Det går sakte men sikkert fremover, men det er nå litt koselig å gå rundt sånn og småputle også da. Særlig i dag, når det dukker opp ting jeg helt hadde glemt jeg hadde kjøpt. Vel, det var litt kjedelig å finne en ubrukt veske jeg ikke kan bruke fordi stroppene er for korte til å ha på kryss over skulderen, men nå ligger den på Finn.no, så det var endelig godt for noe at jeg fant den.


Det som derimot dukket opp i en veeeldig lett papirpose, som jeg derfor var på vei til å kaste, var tre nydelige håndlagde flamingokort lagd hos de flinke ungdommene på Bergeland skole. Vi skal ikke se bort i fra at Mille kanskje en dag begynner på denne skolen. Her har nemlig elever med spesielle behov et helt fantastisk tilbud, hvor de blant annet får opplæring i arbeidstrening. Her tilpasses opplæringen etter hver enkelt elev, og de har en rekke samarbeid med bedrifter så de en dag kanskje får muligheten til å sysselsette seg. At disse ungdommene er flinke, er sikkert og visst. Det bevises i butikken God Gjort, hvor mange av tingene disse elvene har lagd selges.


Tidligere har jeg blant annet vært der og kjøpt et nydelig humlehotell, les gjerne her, og i dag fant jeg altså disse tre nydelige kortene med konvolutt til. De kostet kun 20,- pr. stk., og det var de virkelig verdt. Sant de var fine?

 
Jeg tenker jeg må innom en dag og snoke etter julegaver, for det må da være litt ekstra kjekt å få en gave en vet det ligger mye god varme og omtanke bak ❤


Håper dagen er god, klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 09.11.2017  •  Kl: 12:43  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 1

Amalie

Skrevet: 09.11.2017  •  Kl.16:26
Ha en fin dag videre! :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien