hits


Heihei, fine dere!


Her hjemme er det full bakings på gang. Mille har to jenter fra klassen på besøk (JIPPIIIIII!) og Bjørn lærer de å lage amerikanse drømme cookies. Det er så herlig å høre hvordan de putler rundt og koser seg samtidig som jeg sitter og pakker inn dagens innkjøpte julegaver. 


Dere må derimot se hva som kom i posten nylig. "Pels" til ratet i den lille pimpa Twisyén vår. Bjørn Erik bryr seg egentlig ikke lenger om hvordan den lille "puppen" ser ut, men han synes dette var litt "overkill". I tillegg fant han ut at det er umulig å se speedometeret og ikke minst hvor mye strøm det er igjen. Jaja, det er selvsagt ikke bra, men vi trenger nå i alle fall ikke å bruke votter lenger...

 


Nå skal jeg joine kjøkkenfolket og mekke i sammen en hjemmelaga pizza til jentene. Så blir det å flate ut i sofaen i armkroken til Bjørn Erik. Det er godt å ha han hjemme igjen, jeg nyter det, særlig når jeg veit han skal på vift igjen til uka.


Kos dere!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 09.12.2017  •  Kl: 17:28  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien