hits


Hallaisen dere!


Nå er det jul, dere ❤ Mamma og katten hennes Sofia kom med nattoget i dag, og Mille har hatt sin aller siste skoledag for i år. Bjørn Erik er i Kristiansand, men fra i morgen av, setter også han inn bremsen og tar seg noen dager velfortjent juleferie. 


Juletreet, vårt fargesprakende galskap står endelig ferdig pynta. Jeg har for lengst gitt opp den reine stilen jeg hadde før, hvor alt kun ble holdt i et par farger. Nå klæsjer jeg på alt. Hadde noen fortalt meg for ti år siden at det kom opp rosa og lilla dill på treet, så hadde jeg nok vært fort ute med et "yeah reigh " og himla med øynene, men i dag elsker jeg alle de rosa flamingoene og de eventyrlige enhjørningene. Treet bærer også preg av alle reisene våre. Jeg er nemlig alltid på utkikk etter julepynt, selv sommerstid.


Nå krysser jeg fingre og tær for at kattene våre Mia, Lala og mamma sin Sofia lar all stæsjen få henge i fred, så den kan lyse for oss i alle sin prakt helt til trettende dag jul ❤

 


Nå har Pelle-mann kommet på besøk for mamma har laget kjøttkaker i brun saus og pottitter. Så absolutt ingen hverdagskost her i heimen, men så absolutt favoritten når besteforeldre tilbyr seg å lage. Mille er i stallen, og nå gleder hun seg over å kunne være der så lenge hun vil, men regner med at mamma sine kjøttkaker lokker henne hjem etterhvert.


Klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #jul

  • Skrevet: 21.12.2017  •  Kl: 16:34  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 1

anonymfortiden

Skrevet: 22.12.2017  •  Kl.01:04
for ett fint juletre de likte jeg kjempegodt!!!!!!!!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien