hits


God søndags ettermiddag, dere!


Da var vi atter en gang i bilen, på vei hjem etter en spektakulær langhelg i Trysil. Dette er vår tredje tur i sammen med gjengen, og etter min mening den aller beste til nå. En god blanding mennesker, som har lært seg å fungere utrolig bra i sammen.


Jeg må innrømme at jeg ikke er like sprek som før, så det har blitt mange timer på hytta og kvelder der jeg har stupt først til sengs, men så har jeg heller ikke et like stort behov for å være med på alt. Det kjekkeste har uansett vært å henge med flokken min.


Det ble allikevel en liten tur opp på fjellet og Knettsetra i går. Der var det smekkfullt med festglade folk, og en haug av kjente fjes å slå av en prat med. Jeg fikk for en gang skyld også prøvd ut det å ta bilder med mobilen. Helt nødvendig, siden vi snart skal ut på en lengre tur jeg veit det mange steder er ulovlig å ferdes rundt med et kamera. Resultatet blir selvsagt langt fra like bra som før, men det får duge.

 

 I skrivende stund har vi akkurat kjørt inn i Oslo, og jeg kjenner det skal bli godt å lade opp på sofaen til mamma før morgendagens kjøring hjem til Stavanger. Bjørn Erik skal derimot kun henge med oss i et par timer til, før han setter nesa si mot Sørmarka hvor han igjen skal gjennomføre en uke på skolebenken. 


Håper dere alle har hatt en finfin helg, og at dere snart er klare for en ny uke med nye muligheter. 


Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #foto #trysil #venner

  • Skrevet: 11.03.2018  •  Kl: 16:32  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien