Hva ble med hjem fra Miami?

God kveld, kjære dere!

Jeg var usikker på om jeg i det hele tatt skulle skrive om det her, det er litt fjortiss-aktig, og ja, noe jeg alltid har gjort, og helt sikkert noe jeg kommer til å gjøre igjen, så “let´s go” dere. Hva tok vi med oss hjem fra Miami-turen?

I utgangspunktet var ingen av oss i shoppingmodus i det hele tatt, vi var rett og slett for opptatt til å bruke tid på det, men allikevel så klarte vi å karre til oss litt her og der. Vel, nå lyver jeg, vi hadde en misjon, og det var å se etter babytøy til Kristin og Dennis (les gjerne her), men utover det så prioriterte vi ingenting annet. Allikevel så ble altså dette med oss hjem:

 

Er det noe vi ikke trenger, så er det påsketing, men alt er så “stort” der borte, så disse gigantiske serveringsbollene og og tallerknene med matchene servietter, ramle plutselig inn på hotellrommet vårt en dag…sånt skjer.

Mitt favorittsnop måtte bli med hjem, men jeg holdt på å klikke i vinkel da jeg i går fant ut at noen allerede hadde åpnet en av posene og begynt å spise av det. Jeg hadde altså spinka og spart en evighet på det, og da er det på ingen måte greit at noen tar for seg UTEN å spørre.

Det hadde på ingen måte gått tomt i skapene på badet for hundeshampo før vi dro, det skal nemlig ikke mange dråpene til for hver vask Pippi tar, men jeg klarer aldri å la vær å hamstre med meg noe nytt denne gangen også.

Jeg hoppet i taket av glede når jeg gikk på disse armbåndene hos de som arrangerte den turen med sjøkuene (les gjerne her). Jeg har i en evighet forsøkt å shoppe de på nettet, men når frakten er dobbel så dyr som selve armbåndet (300,-) trakk jeg kjøpet i ett sett.

Kjøper man et slikt armbånd bidrar man til at 0,5kg søppel ryddes fra havet og kystlinjen. Teamet som står bak denne idéen står altså bak ryddingen, men underviser også og gir plasten de samler inn ny verdi.

Av en eller annen grunn ble denne med oss hjem også. Bjørn Erik mente det var et kupp, og jeg gikk rett på.

Bjørn Erik har alltid ønsket seg høye joggisser, så etter ti minutter på egenhånd i en skobutikk, kom han ut med tre par. Ja, hvorfor ikke?

I tillegg til sko, speider han hunken min alltid etter capser og sixpence også.

Alltid et varp…

Solkremer til neste ferie står alltid høyt i kurs også.

Det hender jeg får lyst til å bleke tennene mine, og da er disse “stripsa” alltid greie å ha i hus.

Mine favoritter…

Jaja, da veit dere altså hva som blei med hjem fra ferien denne gangen også. Selv om man ikke er på utkikk etter noe eller trenger noe, så blir det uansett et eller annet?

Klem Nina

 

#shopping #ferieshopping

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg