Vi ønsker oss forvert til nydelig spennende islandshest…

God kveld, fine dere!

Ja, da har vi altså hatt vår kjære Sol i et halvt år, og det er på tide å følge planen videre, nemlig å skaffe oss litt hjelp til henne. Det ble bestemt før vi kjøpte henne at det ville ble en nødvendighet etterhvert, men først og fremst var det viktig å bruke god tid på å bli kjent med henne, se hennes behov, og ikke minst bruke tid på å få Mille til å forstå hele det store ansvaret.

Rutinene er nå på plass og Mille har forstått at det av og til er godt med en liten stallpause. Eller først synes hun vel egentlig at det beste hadde vært om jeg tok de dagene hun helst ville gjøre noe annet, men jeg har fått henne til å skjønne at vi mammaer også trenger en pust i bakken innimellom slaga. Jeg må ærlig innrømme at stallbesøkene er høydepunktene i livet mitt nå, de får meg virkelig til å kjenne på at jeg utretter noe at jeg lever, men det skal bli kjekt å gjøre andre ting også, eller kanskje ikke finne på noe i det hele tatt… 

Vi er litt usikre på hvor mange dager i måneden vi trenger hjelp, men først og fremst har jeg peilet ut at en helg i måneden og hver tirsdag. Det er så absolutt diskuterbart, og det samme er prisen. Det viktigste er at personen vi velger er ansvarsbevisst og gjerne en ungdom eller voksen. Det ligger nemlig så mye potensiale i den fine “Sola” vår, og ønske om at det skal hentes frem at hun skal få utvikles videre er stor.

Sol er altså en 13 år gammel islandshest, og faktisk avlet opp her i fylket. Hun er noe av det snilleste på jord, lærevillig men til tider noe bestemt. Det er mye propell i henne, og det er derfor vi gjerne vil ha en støttespiller som helst kan litt om islandshester fra før av. Hun foretrekker tølt fremfor trav, noe vi elsker og trener mye på at hun skal beholde. 

Sol står oppstallet på Randaberg, Leikvoll, i et miljø hvor det er høyt under taket. Vi har ridehall og utebane, samt mulighet til å gå på kurs. Selv har jeg ridd Sol mye på tur, og håper den nye forverten vil trene henne videre på det. Turmuligheten er mange, og selv elsker jeg å ta turen til Vistestranden eller Krossberg, les her, her og her. Verdens beste turkamerat! 

Kunne du tenkt deg å bli vår nye støttespiller eller kjenner noen som kjenner noen som gjerne er aktuell? Skriv gjerne noen ord til meg på mail: [email protected] eller mobil 95995695.

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg